Ølet frå Lysefjorden Mikrobryggeri er eit handtverksøl med klar identitet frå Lysefjorden. Tradisjonelle oppskrifter blir brukt med personleg vri, der trend og tradisjon får samspele. Det er i bryggjeret og i møte med kundane me finn hengivenhet til å lage edelt kvalitetsøl. Her bryggjast det for hand, som det blei gjort frå gamalt av.

Bergen 1665 • Krydderøl: Slaget på vågen er et Bergensk krydderøl brygget til 350-årsjubileet for slaget på vågen.

Lysefjorden Russian Imperial Stout var vårt første samarbeidsbrygg med Youtube ølbloggeren Simon Martin (Real Ale/Craft Beer). 

RED IPA har eit ravgult til rødlig utseende. Den er brygget med kjærlighet og store mengder amerikansk humle. Vi har og brukt rosiner for å gi ølet en fruktig smak.

PALE ALE er en amerikanskinspirert øl med aromahumle fra USA. Ølet er lyst og friskt med en balansert smak av humle.

OATMEAL PORTER er vår utgave av den klassiske engelske porteren. Dette mørke, fløyelsmyke, og fyldige ølet gir deg smaker av brent kaffe og sjokolade. Flaket havre former ølets fyldige karakteristikk. 

Juleølet vårt er mørk som julenatta, aromatisk som julematen, og stemningsfull som julekvelden. Lysefjorden Jul er ein tradisjonsrik drykk i julehøgtida. Høver særskilt godt til julematen, steikt, røyka, såvel som til luta.

INDIAN PALE ALE er en amerikansk vestkyst-IPA. En kraftig smak av humle, balansert bitterhet, og sitruspreg  kjennetegner dette lyse ølet. 

Lysefjorden Engelsk Pale Ale er en lys og forfriskende øl som er brygget på ekte engelsk vis. East Kent Gouldings humle dominerar smaken imens Cascade humle former ølets friske og sitrusaktige aroma. 

BLACK IPA er vårt mest sammensatte og smakfulle øl. Ølet er kraftig humlet, og inneholder brente såvel som lyse malttyper. Framtredende smaker av
kaffe, sjokolade, og aromahumle.

RØYKT IPA FRA HAAHEIM GARD BRYGGJA AV LYSEFJORDEN. Ein kvar gard med respekt for seg sjølv hadde i gamal tid sine eigne brygg. Dette var løynde oppskrifter som vart overlevert frå generasjon til generasjon. 

Ein kvar gard med respekt for seg sjølv, hadde i gamal tid sine eigne brygg. Dette var løynde oppskrifter som vart overlevert frå generasjon til generasjon. 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her